Meram Karakartallar’da transfer sürüyor

Meram Karakartallar’da  transfer sürüyor
BAL ekibi Meram Karakartallar’da transfer sürüyor

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Meram Karakartallar’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda altyapı ağırlıklı kadroyla mücadele etmeye hazırlanan ancak Mert Kalkan ve Osman Tokay’ın Konyaspor’a transferinin ardından maddi açıdan rahatlamasıyla transfer politikasında değişikliğe giden ve çıta yükselten siyah-beyazlılar iç transferde anlaştığı 11 futbolcu ile yollarını ayırarak yeni isimleri dahil etmişti.

Doğanay Işık, Yasin Günay, Özgür Alrslanalp, Mustafa Can Uzar, Arda Gülseven, Muhammed Sezen, Emre Erdem, Şerafettin Güvenç, Kutay Özyıldırım ve Tayfun Yatağan’ı transfer eden Meram Karakartallar son olarak geçtiğimiz sezon Havzanspor forması giyen Barış Süren, Etimesgut Belediyespor forması giyen Mehmet Ali Kaya’yı da renklerine dahil etti.

Meram Kartallar yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Ahmet Arslan ve yardımcı antrenörler Anıl Yaşar ile Bahadır Akar yönetiminde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.