Meram Kupası'nda heyecan başladı

Meram Kupası'nda heyecan başladı
 Editör
Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirilen turnuvanın ilk karşılaşmasında Fatih Sultan Mehmet ve Ayşe Sönmez İlkokulları karşı karşıya geldi.

Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde yedi maç oynandı. 30 ilkokulun oluşturduğu turnuvanın şampiyonu 6 Aralık’ta oynanacak final maçı ile belirlenecek.

Meram Belediyesi, Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan ‘Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’ çalınan ilk düdükle başladı. Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında oynanacak turnuvanın ilk karşılaşmasında Fatih Sultan Mehmet ve Ayşe Sönmez İlkokulları karşı karşıya geldi.

7.jpg

Ayşe Sönmez İlkokulu’nu penaltılarla 6-5 yenen Fatih Sultan Mehmet İlkokulu bir üst tura atlarken günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle;

Çomaklı İlkokulu 6 - Meram Gödene Şehit Yunus Berber İlkokulu 2

Kozağaç Konya Esnaf ve Sanatkarlar İlkokulu 8 - Yenibahçe İlkokulu 0

İhsan Özkaşıkçı İlkokulu 4 - Dr. Teoman Bilge İlkokulu 5

Kemal Hatipoğlu İlkokulu 5 - Atatürk İlkokulu 2

Mehmet Şükriye Sert İlkokulu 0 - 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 9

Özel Kamer Koleji 6 - Hasanköy İlkokulu 1

9.jpg

Meram Belediyesinin, çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek ve alışkanlık haline getirip aşılamak, zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini teşvik etmek ve geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği turnuvanın eleme maçları 29 Kasım tarihine kadar sürecek. Eleme turunun ardından çeyrek final maçları 1 Aralık’ta, yarı final maçları ise 4 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Turnuvanın şampiyonu 6 Aralık Çarşamba günü yapılacak final karşılaşması ile belli olacak.

1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.