Meram'da 30 okul kardeşlik için sahaya çıkacak

Meram'da 30 okul kardeşlik için sahaya çıkacak
 Editör
Meram Belediyesi 30 ilköğretim okulunun katılacağı "İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası" düzenliyor. Sporu ve eğitimi birleştiren turnuva 21 Kasım'da başlayacak.

Meram Belediyesi Meram Gelişim Akademisi (MEGA), çocukların ve gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini teşvik etmek ve geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla önemli bir organizasyona daha imza atıyor. Bu çerçevede Meram Belediyesi, Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası" gerçekleştiriliyor.

FİNAL 24 ARALIK'TA

21 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 24 Aralık 2023 tarihinde final karşılaşmaları ile sona erecek turnuvanın kuraları Meram Belediyesi Meclis Salonunda çekildi. Kuraya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ve okul idarecileri de katıldı. Meram Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerinde düzenlenecek turnuvaya 30 takım katılacak. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada maç programının ve takımların hangi gün ve saatte karşılaşacaklarını belirleyen bir takvimle sunulacağı bildirildi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporu ve eğitimi birleştiren bu özel turnuvanın yeni nesilin daha sağlıklı ve disiplinli bir geleceğe doğru ilerlemesine yardımcı olacağını ifade ederek tüm velileri, öğrencileri ve spor severleri turnuvayı izlemeye davet etti.

5-1.jpg

KARDEŞLİK, DOSTLUK, İLETİŞİM VE SPOR ADINA

Kura çekimleri öncesinde konuşan Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ise, Meram Belediyesi ile birlikte yürüttükleri MEGA Projesi kapsamında Meram’da okuyan tüm öğrencilerin eğitim hayatlarına dokunduklarını ifade etti. ‘İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası’nın da bu proje kapsamında yapılacağını belirten Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü; “MEGA, Başkan Mustafa Kavuş’un himayesinde okullarımızın tamamını içeren bir proje. MEGA kapsamında yapacağımız turnuva da kardeşlik, dostluk, iletişim ve spor adına güzel bir faaliyet olacak. Okullarımızda güzel bir hava oluşturacak. Altyapı olduğu zaman başarının gelmesi kaçınılmazdır. Bu turnuva da başarıyı yakalamak için yapılan uygulamalardan biri olacak. Meram Belediyesi ve Başkan Mustafa Kavuş’a her zaman yanımızda olduğu için şükranlarımızı sunuyoruz.”

4-2.jpg

6-1.jpg

8-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.