Meram'da gece ''kar mesaisi''

Meram'da gece ''kar mesaisi''
Konya’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için Meram Belediyesi ekipleri gece boyunca çalışma yaptı. Özellikle ulaşımla ilgili sıkıntı yaşanmaması için ana arterler ve otobüs güzergâhlarında öncelikli olarak kar temizleme

Kar yağışının başlamasıyla birlikte dün sabahın erken saatlerinden itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlayan Meram Belediyesi ekipleri, gece boyunca da hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

 

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait 8 greyder, 7 tuzlama ekibi, 17 kamyon, 9 lastik tekerlekli doldurucu (loder), 4 kazıcı kepçe, 2 mini kar temizleme aracı (bobcat) ile 85 personel, gece boyunca ilçenin ana arterlerinde tuzlama ve yol açma çalışması yaptı. Ayrıca Fen İşleri, Park Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüklerine ait yaklaşık 170 personel ilçenin işlek yerlerinde kaldırım temizliği yaptı.

 

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşımlarını rahatlıkla yapabilmeleri için de gerekli tedbirler alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.