Meram'da hazırlıklar tamam

Meram'da hazırlıklar tamam
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla gerekli hazırlıkları tamamladı.

Konuyla ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yaklaşan kış mevsimi öncesi belediye olarak gerekli tedbirler alındı. Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde acil müdahale ekibi oluşturuldu. Bu ekipte 40 personel, 7 greyder, 7 adet yol tuzlama aracı, 10 kepçe, 15 kamyon, 3 adet kar kürüme aracı ve 2 adet kaldırım temizleme aracı bulunuyor. Ayrıca buzlanma çalışmalarında kullanılmak üzere 2 bin tonluk tuz ile 50 tonluk solüsyon stoğu yapıldı. Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yağış sonucu oluşabilecek su birikintilerini ve taşkınları önlemek amacıyla ekiplerimiz rögar kapaklarının temizliğini ve bakımını düzenli bir şekilde yapmaktadır. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık. İlçemize yeni bağlanan mahallelerde kış nedeniyle aksaklıkların yaşanmaması için de gerekli koordinasyon sağlanacak" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.