Meram'daki o villanın sahibi gözaltında

Meram'daki o villanın sahibi gözaltında
Konya Emniyet Müdürlüğü dün başarılı operasyon ile 5 DEAŞ teröristi ölü olarak ele geçirilirken, Meram’daki evin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarından M. Ö'ye ait olduğu tespit edildi

DİNÇER SUROĞLU / PUSULA ÖZEL

Konya Emniyet Müdürlüğü dün başarılı operasyon ile 5 DEAŞ teröristi ölü olarak ele geçirilirken, Meram’daki operasyonda teröristlerin kaldığı evin sahibi merak ediliyordu. Farklı farklı isimler kamuoyunda dillendirilirken, evin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kent yapılması sanıklarından M.Ö’ye ait olduğu tespit edildi. M.Ö polis tarafından gözaltına alındı.

Hakkında yakalama kararı bulunan DEAŞ terör örgütü mensubu bir şüphelinin yakalanması için dün düzenlenen operasyonda, binada bulunanlar tarafından güvenlik görevlilerimize silahla karşılık verilmesi neticesinde çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Soruşturma, toplanan ve ele geçirilen delillerle birlikte titizlikle devam ederken, gözaltına alınan diğer örgüt üyelerinin sorgulaması sürüyor.

Teröristlerden birinin evin bahçesinde nöbet tuttuğu iddia edilirken, teröristlerin evinde arama yapan ekipler 3 kilo TNT patlayıcı, canlı bomba yeleği 3 adet kalaşnikof silah, 1 adet tabanca ve yüklü miktarda mermi ele geçirmişti. Teröristlerin sansasyonel bir eylem planladıkları yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.