Mercedes-Benz Direktörü Lehmann'dan Yazgı'ya ziyaret

Mercedes-Benz Direktörü Lehmann'dan Yazgı'ya ziyaret
AKSARAY (AA) - Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü Prof. Dr. Frank Lehmann, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında...

AKSARAY (AA) - Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü Prof. Dr. Frank Lehmann, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Mercedes Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Davut Delen ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret eden Lehmann,Yazgı ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Prof. Dr. Frank H.Lehmann, yapılan görüşmede Yazgı'yı Aksaray'daki Mercedes- Benz Kamyon Fabrikasına ilave olarak yapılacak olan Ek binanın temel atma törenine davet etti.

Yazgı, Mercedes fabrikasının ekonomik ve istihdam açısından Aksaray’a çok büyük katkı sağladığının altını çizerek bu vesileyle yeni yapılacak ek bina yatırımının da Mercedes Fabrikasına ve Aksaray’a hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.