MERHABA KİTAP FUARI

MERHABA KİTAP FUARI
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-27 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Konya Kitap Günleri 2019 bu yıl Selçuklu Kongre Merkezinde kitapseverleri kitap buluşturuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-27 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Konya Kitap Günleri 2019 bu yıl Selçuklu Kongre Merkezinde kitap severleri kitap buluşturuyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY, 1 milyon kitap, 200 yayınevi, 100 yazar ve 321 etkinliğin yer alcağı Konya Kitap Günleriyle adeta bir kültür bayramı ile hemşehrilerimizi buluşturmaya hazırlanıyor.

Yukarıdaki paragrafı biz yazmadık, Konya kitap fuarının tanıtıldığı siteden aldık. Ehil biri tarafından yazılmamış ve sonrasında kontrol edilmemiş olacak ki, cümle karışıklığı ve yazım yanlışları söz konusu maalesef. Detaylı bilgi alabilme umuduyla tıkladığınız ‘ yayınevleri, söyleşiler vs.’ bölümler de maalesef boş, düzenlenmemiş. Fuara katılan çok değerli isimlerle şehrimiz insanını buluşturmak elbette takdir edilesi bir faaliyet, fakat tek görüşe ağırlık verilmesi katılmamızın mümkün olmadığı bir olumsuzluk yazık ki. Şunda haklısınız, karşı görüştekiler bu konuda daha katı, evet haklısınız ama yanlışa yanlışla karşılık vermemek gerek. Çağırdıysanız, çeşitli mazeretlerle gelmiyorlarsa haklısınız derim o zaman.

Bu nahoş değerlendirmeleri bir tarafa bırakalım ve kitap fuarına katılacak edebiyat insanlarımızın kısaca bazı hatırlatmalarını yapalım.

D. Mehmet Doğan, Beşir Ayvazoğlu, İlber Ortaylı, Mevlana İdris, Aykut Ertuğrul, Cihan Aktaş, Hasan Ali Toptaş, İhsan Fazlıoğlu, İhsan Süreyya Sırma, İsmail Kara, Kemal Sayar, Rasim Özdenören onlarca yazar arasında ilk göze çarpanlar. Fuar izlenimlerimizi gerek bu sayfadan, gerekse internet üzerinden elbette siz değerli okuyucularımıza aktaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.