Merkez İlköğretimde Açılış

Merkez İlköğretimde Açılış
Seydişehir Merkez ilköğretim okulu bünyesine kazandırdığı toplantı salonu ve çocuk oyun parkı ile adeta özel okul konforunda hizmet sunuyor...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Merkez ilköğretim okulu bünyesine kazandırdığı toplantı salonu ve çocuk oyun parkı ile adeta özel okul konforunda hizmet sunuyor.

Okul Müdürü Yasin Öşekçi, Atıl vaziyette bulunan kitaplık bölümü revize ederek okula 200 kişilik bir Konferansa salonu kazandırmasının yanı sıra 30 bin lira harcayarak öğrencilerin yararlanması için okula içinde, trambolin, kaykay, top havuzu, salıncaklar, tırmanma ipi, basketbol potası, futbol kalesi gibi oyun gruplarının bulunduğu oyun salonunu bünyesine kazandırdı.

Bu iki güzel tesis Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Halk Eğitim müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü, Kemal Demirel, Okul Müdürü Yasin Öşekçi, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin katılımı  ile açıldı.

Açılış öncesinde konuşan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, “Bu tür güzel hizmetler genelde özel okullarda olur, çalışkan okul müdürümüz böyle iki güzel eser kazandırdı,  biz de bu güzel eserleri hizmete açmaktan mutluyuz, hayırlı olsun “dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da yaptığı konuşmada; “ Kamakam Beyin dediği gibi bu tür yerler genelde özel okullarda bulunuyor, özel okulu aratmayan bu güzel hizmetleri açmaktan mutluyum, hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Toplantı salonu ve Çocuk oyun salonu Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Halk Eğitim müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü, Kemal Demirel, Okul Müdürü Yasin Öşekçi tarafından hizmete açıldı.

Kaymakam Özyiğit daha sonra okul idaresi ve basın mensupları ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.