Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da galibiyet peşinde

Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da galibiyet peşinde
- Mersin ekibi, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. hafta maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek - Genel menajer Aydın: "Ligde Fenerbahçe'yi evimizde mağlup ettik. Rakibimizi ligde olduğu gibi Avrupa maçında da yenmek istiyoruz"


MERSİN (AA) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. hafta maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, rakipleri karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon hem lig hem de Avrupa kupalarında mücadele ettiklerini anımsattı.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde yarın sahalarında Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatan Aydın, şunları kaydetti:

"Avrupa'da 2 Türk takımının karşılaşıyor olması çok önemli. Biz Avrupa Ligi'nde şanssız bir sezon geçiriyoruz. Bu şanssızlığımızı yarın oynayacağımız maçla kırmak ve ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Rakibimizi yakından tanıyoruz. Ligde 7. haftada Fenerbahçe'yi evimizde mağlup ettik. Rakibimizi ligde olduğu gibi Avrupa maçında da yenmek istiyoruz. Takımımız bu maça iyi hazırlandı. Karşılaşmayı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız."

Melahat Aydın, taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu, seyircilerin tribünleri doldurmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe, yarın Edip Buran Spor Salonu'nda saat 18.30'da karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.