Mersin İdmanyurdu futbolcusu Sinan Kaloğlu:

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Sinan Kaloğlu:
"Torku Konyaspor karşısında 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Yukarıdakilerle aramızdaki puan farkını biraz daha kapatacağız. Bizim için her şey bitmedi"

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu'nun deneyimli futbolcusu Sinan Kaloğlu, Torku Konyaspor karşısında 3 puan alacaklarını düşündüğünü belirterek, "Yukarıdakilerle aramızdaki puan farkını biraz daha kapatacağız. Bizim için her şey bitmedi" dedi.

Sinan Kaloğlu, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçında aldıkları mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını ve karşılaşmayı şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi bir ivmeyle başladıklarını, takım olarak morallerinin yerinde olduğunu aktaran Sinan, şöyle devam etti:

"Moralli bir takımımız var. Bu moralin ve iyi oyunun karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Kadro olarak sıkıntılıyız. Bir hafta içerisinde 3 ciddi karşılaşma oynamak kolay değildi. Bunlardan ikisi de büyük takıma karşıydı. Torku Konyaspor karşısında 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Yukarıdakilerle aramızdaki puan farkını biraz daha kapatacağız. Bizim için her şey bitmedi. Şu anda 6 puanlık bir fark var ve içeride oynayacağımız 7 karşılaşma bulunuyor. Dışarıdaki karşılaşacağımız ve özellikle rakiplerimizle oynayacağımız maçlar var. Fikstür olarak diğer rakiplerimize göre avantajlıyız ama bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Önümüzde içeride oynayacağımız iki maç önemli. 6 puan alarak çok farklı yere geleceğiz. Zaten o kalitede bir takımız."

Sinan Kaloğlu, taraftarların kendisine sevgisinden memnun olduğunu ifade ederek, ekstra idmanlarla geçen yılki konumuna geleceğini belirtti.

Sezon başında ve ortasında kamp yapamadığını dile getiren Sinan, şöyle konuştu:

"Kamplara katılamadım bunlar benim elimde olan şeyler değildi. Bir futbolcu için kamplar çok önemli. Geçen sene 9 gol atmış bir futbolcuyum ve iki tane kamp yapmamış da bir futbolcuyum. Ümit hocanın gelmesiyle hatta yardımcı hocalarla ekstra idmanlara başlıyoruz. Maçlar da yoğun geçiyor. Maç yoğunluğundan fazla fırsat bulamıyoruz ama bir an önce kuvvetlenip özellikle son maçlarda takımıma katkı sağlamak istiyorum. Tek amacım bu. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim."

Bu arada kırmızı-lacivertli ekip Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Torku Konyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular yardımcı antrenörler yönetiminde koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İdmana teknik direktör Ümit Özat, futbolculardan Serkan Balcı, Welliton ve Khalili katılmadı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.