Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Şahin:

Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Şahin:
"Beşiktaş maçını bir tarafa bırakıp, hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Osmanlıspor karşılaşmasına odaklanmamız lazım"

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, Beşiktaş maçını bir tarafa bırakıp, hafta sonu oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasına odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini fakat bunu skora yansıtamadıklarını ifade etti.

Futbolcuların ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Yoğun sis nedeniyle bir kez daha ertelenme riski taşıyan maçta futbolcularımız konsantrasyon kaybı yaşadı. Karşılaşmanın geç başlaması ve ertelenme riski futbolcular üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Normal şartlar altında bu maç oynansaydı, rakibimiz karşısında daha fazla şansımız olabilirdi. Pozisyon bile vermediğimiz bir karşılaşmada duran top sonrası gelen gol tüm planlarımızı alt üst etti. Karşılaşma sonunda sahadan mağlup ayrılmış olabiliriz ancak futbolcularımızın karşılaşma sonuna kadar sergilediği mücadele ve kazanma arzusu takdirle karşılandı."

Şahin, Beşiktaş maçının geride kaldığını belirterek, "Artık Beşiktaş maçını bir tarafa bırakıp, hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Osmanlıspor karşılaşmasına odaklanmamız lazım. Ligin ikinci yarısında sahada sergilediğimiz mücadele ve kazanma arzusunu Ankara'da da gösterirsek, sahadan puan ya da puanlarla ayrılabiliriz. Ben bu noktada takımımıza çok güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.