Mersin'de izinsiz gösteri

Mersin'de izinsiz gösteri
Tarsus ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyenen terör örgütü PKK yandaşları, bir tır ile otomobili ateşe verdi

MERSİN (AA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarınca düzenlenen izinsiz gösterilerde bir tır ile otomobil molotofkokteyli atılarak yakıldı.

Alına bilgiye göre, ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahane eden terör örgütü PKK sempatizanları, Gazipaşa ve Fahrettin Paşa başta olmak üzere çeşitli mahallelerde izinsiz gösteri düzenledi.

Gösteriler sırasında D-400 karayolunda bir tırı, Fahrettin Paşa hemzemin geçidi yakınlarında ise bir otomobili durduran eylemciler her iki aracı da şoförlerini indirdikten sonra molotofkokteyli atarak yaktı. Olayda iki araç da kullanılamaz hale geldi.

Bu arada, merkez Akdeniz ilçesinde de izinsiz gösteri düzenleyip yolu trafiğe kapan gruplar, polis ekiplerine molotofkokteyli, havai fişek ve el yapımı patlayıcı attı.

Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ettiği gruplar ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.