Mersin'de Uyuşturucu Ve Terör Operasyonu

Mersin'de Uyuşturucu Ve Terör Operasyonu
Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ile uyarıcı hap ele geçirildi

Mersin'de düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ile uyarıcı hap ele geçirilirken, 2'si terör eylemlerine karışmaktan 5 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele şube müdürlükleri ekipleri, Demirtaş Mahallesi'nde belirlenen 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Evlerde yapılan aramalarda, 2 bin 313 adet satışa hazır halde paketlenmiş toplam 17 kilo 916 gram esrar, 129 adet satışa hazır halde paketlenmiş, toplam 25,8 kilogram kokain, 36 uyarıcı hap ile uyuşturucu satışından temin edilen 9 bin 478 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si terör eylemlerine karışmak, 1'i ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından tutuklanırken, diğer zanlı serbest bırakıldı.

Yeni Mahalle'de sokak satıcılarına yönelik operasyonda ise 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların ev ve üstlerinde yapılan aramalarda ise 3 bin 804 uyarıcı hap, 1 tabanca ve 58 mermiyle sahte kimlik ele geçirildi.

İfadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.