Mersin'de Valilik Ve İş Dünyasından "milli Dayanışma Kampanyası"na Destek

Mersin'de Valilik Ve İş Dünyasından "milli Dayanışma Kampanyası"na Destek
MERSİN (AA) - Mersin Valisi Ali İhsan Su ve iş insanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekte...

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Ali İhsan Su ve iş insanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekte bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede mağduriyet yaşayan vatandaşlara destek için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyasına destek sürüyor.

Bu kapsamda Vali Su öncülüğünde bazı oda başkanları, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kampanyaya destek olmak amacıyla Mersin Valiliğinde bir araya geldi.

Su, burada yaptığı konuşmada, Kovid-19'la ilgili kentte alınan tedbirlerin devam ettiğini söyledi.

Vefa Sosyal Destek Grubu'yla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığını anımsatan Su, bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Bugünlerin birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma günleri olduğunu vurgulayan Su, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı ilimizde sürdürüyoruz. Alınan tedbirler nedeniyle mağdur olabilecek vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlatıldı. Başta Vali olarak ben, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız birer maaş bağış ile bu kampanyaya katkı sunuyoruz." diye konuştu.

Oda başkanları, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de kampanyaya destek vereceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.