Meslek Lisesi ve Ana Okulu Öğrencilerinden Ortak Gösteri

Meslek Lisesi ve Ana Okulu Öğrencilerinden Ortak Gösteri
Çanakkale Zaferinin 101. Yılında Seydişehir'de 18 Mart Etkinlikleri coşkuyla kutlandı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Çanakkale Zaferinin 101. Yılında Seydişehir'de 18 Mart Etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Bu etkinliklerden Seydişehir Belediye düğün salonunda, Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik  Lisesinin Uygulama ana okulu ve lise öğrencilerinin birlikte hazırladıkları etkinlik görülmeye değerdi. Belediye Düğün salonun girişine ana okulu ve lise öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler sergilenirken,tiyatro gösterileri ve okunan şiirlerle son buldu.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşı ile açılırken, katılım oldukça fazlaydı. Salonu dolduran Seydişehir Protokolü, Öğrenci velileri, Gaziler,şehit yakınları ve vatandaşlar oldukça duygulu ve güzel anlar yaşadılar.

Programın açılış konuşması yapan, Okul Müdürü Seyit Ali Koç, konuşmasında’’ Çanakkale bitmiş bir dava değildir. Bugün ihanet ve düşmanlık sarmalıiçindeki güzelim yurdum inim inim inlemekte ve kahraman evlatlarımız canlarını vermeye devam etmektedir. Sevgili gençler bizim tavrımız ve tarzımız Çanakkale ruhu olmalıdır. Ruhunuz şad olsun’’diyerek kısa ve etkili bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Uygulama Anaokulunun yaptığı kısa tiyatro gösterisi izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, bazı veliler göz yaşlarını tutamadı ve minik bedenler salondan büyük alkışlarla ayrıldılar. etkinlikler tiyatro gösterileri ve okunan şiirlerle son buldu. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına Kaymakam Regaip ahmet özyiğit, Jandarma komutanı üstteğmen Ümit Sezgin , Belediye başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Baş savcısı Duygu Bayar, Siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri , öğrenci velileri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

img_0157-002.jpgimg_0155-002.jpgimg_0147-002.jpgimg_0140-002.jpgimg_0139-002.jpgimg_0100-002.jpgimg_0111-002.jpgimg_0071-002.jpg

(Süleyman Sayan Pusula)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.