Meteoroloji milyonları uyardı: Kar kapıda

Meteoroloji milyonları uyardı: Kar kapıda
 Editör
İstanbul'da meteoroloji kar beklediğini açıkladı.

Metropol şehir İstanbul kar yağışına hazırlanıyor. Yetkililer yaşanabilecek olumsuz koşullar adına vatandaşlar erkenden uyarıldı.

Paylaşılan metroloji verilerine göre İstanbul’da ilerleyen günlerde hava kapalı ve çok bulutlu olarak seyredecek. Bölge bölge aralıklı olarak kuvvetli karla karışık yağmur beklentisi İstanbul için devam ediyor. Yapılan açıklamada gece ve sabah saatleri içerisinde yaşanabilecek don olayları ile birlikte yer yer sis hissedilebileceğini paylaşıldı. Hava sıcaklıklarının gün itibari ile mevsim normallerinin içerisinde seyretmesi bekleniyor.

İstanbul’da hava durumunun tahminler doğrultusunda seyretmesi ile birlikte kar yağışı beklentisi yükseldi. Havanın beklenen şehirde devam etmesiyle birlikte şubat ayında da soğuk havalar bölgede etkili olacak.

10 OCAK VE SONRASI İSTANBUL DONACAK

İstanbul için paylaşılan hava durumu değerlendirmesinde batı ve kuzey yönlerinden orta kuvvette rüzgârlı bir havanın seyredeceği paylaşıldı. 10 Ocak ve sonrası için İstanbul’da kar yağışı bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.