Meteoroloji'den beklenmedik uyarı! Hava sıcaklıkları artıyor

Meteoroloji'den beklenmedik uyarı! Hava sıcaklıkları artıyor
Sonbahara girmemize günler kala Meteoroloji genel müdürlüğünden havaların soğuması yönünde açıklama bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir uyarı geldi. Yapılan son dakika uyarısına göre hava sıcaklıkları 3 ile 8 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde 3 ile 8 derece üstünde seyretmesi beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu; Çanakkale'nin doğu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı ve güneybatı; kuzey kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 30°C
Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

ANKARA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 32°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu

KONYA °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.