Meteoroloji'den kar alarmı

Meteoroloji'den kar alarmı
 S. Yazı İşleri Müdürü
Meteoroloji bazı bölgeler için kar uyarısı yaptı.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre bazı bölgelerde hayatı olumsuz etkileyecek kar yağışı yaşanacak.

Yapılan açıklamaya göre; güney, güneydoğu ve doğu bölgelerindeki birçok ilde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağmur, yüksek kesimlerde yer yer yoğun kar yağışının etkili olması bekleniyor.

DEPREM BÖLGESİNDE KAR BEKLENİYOR

Yurdun bütününde etkili olan sağanakların yanı sıra kar yağışları da kendini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; yağışların akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Adıyaman ve Elazığ çevreleri ile Gaziantep'in doğusunda etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bu gece ve yarın sabah saatlerinden itibaren de Tunceli, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeyinde kuvvetli, Diyarbakır ve Adıyaman'ın kuzeyinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak etkili olacak.

UÇUŞLAR İPTAL OLDU

Öte yandan Türk Hava Yolları(THY), Gaziantep'te yaşanan olumsuz hava koşulları dolayısıyla bugün ve yarın için planlanan 18 tarifeli seferini iptal edildiğini duyurdu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.