Metro hattında bağlantı çalışması başlıyor

Metro hattında bağlantı çalışması başlıyor
Keçiören metrosu ile Batıkent metrosunun bağlantı çalışmaları nedeniyle, Batıkent metro hattındaki yeni düzenleme yarından itibaren uygulanmaya başlanacak- İki ay sürecek çalışmalar kapsamında Batıkent metrosu, bu gece son kez Kızılay'a gidecek

ANKARA (AA) - Keçiören metrosu ile Batıkent metrosunun bağlantı çalışmaları nedeniyle, Batıkent metro hattındaki yeni düzenleme, yarından itibaren uygulamaya girecek. Batıkent metrosu, bu gece son kez Kızılay'a gidecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaştırma Bakanlığınca yapılan Keçiören metrosu ile Batıkent metrosunun bağlantı çalışmaları yarın başlayacak ve 16 Haziran'a kadar devam edecek.

İki ay sürecek çalışmalar kapsamında, Batıkent metrosu bu gece son kez Kızılay'a gidecek.

Çalışmalar süresince, Sincan ve Batıkent'ten metroya binen yolcular, Akköprü istasyonunda inecek. Buradan ücretsiz otobüslerle, sonraki istasyon olan Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) taşınacak yolcular, daha sonra AKM istasyonuna kadar uzatılan Koru metrosuna binerek, Kızılay ve Koru istasyonlarına kadar ücretsiz olarak yolculuklarına devam edebilecek.

Yolcular, AKM-Akköprü istasyonları arasında, AKM alanında bu düzenleme için yeni yapılan yoldan taşınacak. Yeni düzenleme, çift yönlü olarak uygulanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.