Mevlana Kupası sahiplerini buldu

Mevlana Kupası sahiplerini buldu
Bu yıl 2. kez düzenlenen Mevlana Kupası, dün oynanan final maçlarıyla son erdi. U15 kategorisinde Bursaspor, U16 kategorisinde ise Medipol Başakşehir takımları birincilik kupasını kaldırdı

Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi’nin tertip ettiği 2. Mevlana Kupası, sahiplerini buldu. Atiker Konyaspor, Bursaspor, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir takımlarının U15 ve U16 takımlarını kapsayan müsabakalar, nefesleri kesti. Karşılaşmalar sonucunda, Bursaspor ve Başakşehir takımları birincilik kupasını kaldırdı.

U15’TE ŞAMPİYON, BURSASPOR

29-30 ve 31 Ağustos’ta oynanan Mevlana Kupası’nın U15 kategorisinde, şampiyon Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlılar turnuva başından sonuna kadar güzel bir futbol ortaya koyarken, sürecin sonunda kupaya uzanan taraf oldu. U15 kategorisinde Fenerbahçe 2, Konyaspor 3 ve Başakşehir 4. sırada yer aldı.

U16 KUPASI, İSTANBUL’A GİTTİ

Mevlana Kupası U16 kategorisinde şampiyonluk kupası ise İstanbul’a gitti. Turnuvada etkili bir görüntü çizen Medipol Başakşehir takımı, kupanın sahibi oldu. Kategoride Fenerbahçe 2, Konyaspor 3 ve Bursaspor 4. sırada yer aldı.

KONYASPOR 3’Ü BIRAKMADI

Turnuvaya ev sahipliği yapan Atiker Konyaspor, her iki kategoriye de eşit yaklaştı. Yeşil-beyazlı gençlerin, hem U15 hem de U16 kategorilerinde 3. sırada yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.