MHK’dan Konyalı hakemlere görev

MHK’dan Konyalı hakemlere görev
TFF, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Konyalı 3 hakeme bu hafta oynanacak maçlarda görev verdi.

 

 

 

TFF, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Konyalı 3 hakeme bu hafta oynanacak maçlarda görev verdi.

mhk-rasit-yorgancilar.jpg

RAŞİT YORGANCILAR

2. LİG’DE GÖREV YAPACAK

TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Konyalı hakem Raşit Yorgancılar’a 2. Lig maçında görev verdi. Yorgancılar, Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta oynanacak Mamak FK-Kırklarelispor maçında düdük çalacak. 31 Ekim Cumartesi günü Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak.

 

mhk-ramazan-doganay.jpg

RAMAZAN DOĞANAY

3. LİG’DE DÜDÜK ÇALACAK

MHK, Konyalı hakem Ramazan Doğanay’ı da 3. Lig maçında görevlendirdi. Doğanay, Misli.com 3.Lig 3.Grup 7.haftasında oynanacak Arhavispor-Somaspor maçında düdük çalacak. Arhavi İlçe Stadı’nda 1 Kasım Pazar günü oynanacak mücadele Konyalı hakem Yunus Çinikaya da 4. hakem olarak görev yapacak.

 

mhk-yusuf-alper-abali-001.jpg

YUSUF ALPER ABALI DA

3. LİG’DE MAÇ YÖNETECEK

MHK Konyalı hakem Yusuf Alper Abalı’ya da 3. Lig maçında görev verdi. Abalı, Misli.com 3. Lig 1. Grup 7. hafta maçında Nevşehir Belediyespor’la Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek. 1 Kasım Pazar günü oynanacak mücadelede Konyalı hakem Metin Uçar 1. yardımcı hakem, Mustafa Bayındır da 4. hakem olarak görev alacak.

 

MUSTAFA AYDIN

3. LİG’DE DÜDÜK ÇALDI

Öte yandan Konyalı klasman hakemi Mustafa Aydın,  Misli.com 3. Lig 4. Grup 6. haftasında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor-Modafen mücadelesinde düdük çaldı. 0-0 biten karşılaşmada Konyalı hakem Şaban Karaderili, 1. yardımcı hakem, Murat Durgutluoğlu da 4. hakem olarak görev yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.