MHP, 'BizMer'i kurdu

MHP, 'BizMer'i kurdu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilatı ilçe belediyesi faaliyetlerinin takibi ve kamuoyunun sağlıklı bilgilendirmesi amacıyla, Belediye İzleme Merkezi (BizMer) adı altında yeni bir birim oluşturdu.

MHP Meram İlçe Başkanı  İbrahim Ay yaptığı açıklamada, BizMer’in faaliyet alanının Meram Belediyesi ile sınırlı olduğunu söyledi. Ay şöyle konuştu; “Söz konusu merkezin çalışma prensibi, belediye meclis kararlarının, ihalelerinin ve hizmet standartlarının takibi ile mevcut yönetimi daha şeffaf bir yönetim anlayışına zorlamak, olası yolsuzluk ve usulsüzlüklerin takipçisi olup, nihayetinde Meram halkının daha kaliteli hizmet almasını sağlamaktır. Kurulan merkez, bir nevi sosyal ve hukuki gözlem evi işlevi görecek ve kamu denetimi görevi yapacaktır. Yasal sınırlar içinde kalmak kaydıyla elde edilen bulgular ve bilgiler kamuoyunun sağlıklı oluşması adına basın ve sosyal medya aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Daha yaşanılır bir Meram’ın inşası için bu süreçte tüm ülküdaşlarımızın ve hemşehrilerimizin katkılarını bekliyoruz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum