Mhp Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da

Mhp Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da
Bahçeli, Belediye Başkanları Toplantısının kapanış oturumuna katıldı

ANTALYA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Belediye Başkanları Toplantısının kapanış oturumuna katıldı.

MHP Genel Başkanlığı tarafından, Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde dün başlayan "Belediye Başkanları Toplantısı" devam ediyor.

Kentte temaslarını sürdüren MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisince düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısının kapanış oturumuna katıldı.

Salona girişte basını selamlayan Bahçeli, partili ve belediye başkanlarıyla tek tek tokalaştı. Basına kapalı devam eden toplantıda Bahçeli'nin, bir konuşma yapağı belirtildi.

MHP milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları ile Türkiye'nin farklı illerinden 100'ün üzerinde belediye başkanının katıldığı toplantıda, Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri ile 2019'un Kasım'ın da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik hazırlık çalışmalarının, belediyelerin tamamlanan ve devam eden çalışmaların değerlendirileceği ifade edildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin öğleden sonra Ankara'ya gideceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.