MHP İl Teşkilatı'ndan Aydın'a ziyaret

MHP İl Teşkilatı'ndan Aydın'a ziyaret
SİVAS (AA) - MHP İl Başkan Vekili Nurettin Şimşek ve yeni atanan yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - MHP İl Başkan Vekili Nurettin Şimşek ve yeni atanan yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Aydın'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

MHP Genel Merkezinin yeni görevi kendilerine verdiğini belirten Şimşek, "1 Mart'ta Genel Başkanımızın verdiği yetkiyle, il yönetimimizi oluşturduk. Bundan sonraki süreçte merkez ilçe, başta olmak üzere ilçe yönetimlerini oluşturacağız. Bugün ise yeni yönetimimizle başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunmak istedik." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Aydın da şunları kaydetti:

"MHP il yönetiminde yeni bir dönem başladı. Turhan Eğinç'in başkanlığında yeni il yönetimi kuruldu. Siyasette her zaman görev değişimi olur. Önemli olan her zaman ülkeye hizmettir. Ben hem önceki yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de görevlerinde ülkemiz ilimiz adına başarılar diliyorum. Siyaset gerginlik değil uzlaşma, kucaklaşma sanatıdır. Partiler olarak siyaseti bu ülkenin kazanımları için yapmalıyız. Asıl hedefimiz ülkenin menfaati olmalı. Bu mantıkta siyaset yaptığımız zaman iktidarda da olsak, muhalefette de olsak, kazanan ülkemiz olacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.