MHP ilçeleri gezmeye devam ediyor

MHP ilçeleri gezmeye devam ediyor
MHP’nin “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Konya Programı Karapınar, Emirgazi, Hadim, Taşkent, Güneysınır ve Çumra ile devam etti.

MHP’nin “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Konya Programı Karapınar, Emirgazi, Hadim, Taşkent, Güneysınır ve Çumra ile devam etti.

Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Konya Programı devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Doç. Dr. Özer Karakayacı, MHP Konya İl Yöneticileri, Merkez İlçe Başkanları ve yöneticilerinden oluşan heyet Karapınar da MHP’liler tarafından karşılandı. MHP Karapınar İlçe Başkanlığında partililerle buluşan heyet kısa bir toplantıdan sonra Karapınar Belediyesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı ve beraberindeki heyete Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı da katılarak 2 saat Karapınarlı esnafları ziyaret etti. Heyet daha sonra Emirgazi’ue geçti

adim-2.jpg

HADİM TAŞKENT VE GÜNEYSINIR’DA

“Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Cumartesi Günü Hadim, Taşkent ve Güneysınır İlçelerinde devam etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Doç. Dr. Özer Karakayacı, , MHP Konya İl Yöneticileri, Merkez İlçe Başkanları ve yöneticileri, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta ve ülkü ocakları yöneticileri, belediye meclis üyelerinden oluşan heyet Hadim’de MHP’liler tarafından karşılandı.

adim-3.jpg

TAŞKENT VE ÇUMRA

Sonrasında Taşkent’e geçildi Taşkent’te esnafları ve vatandaşları gezen Mustafa Kalaycı ve MHP Heyeti Taşkentlilerin yoğun İlgisiyle karşılaştı. Taşkent Belediyesi’nin ziyaret edilmesinin ardından Güneysınır’a geçildi. Burada da MHP İlçe Teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet Çumra ilçesinde düzenlenen toplantıya katılmak üzere Çumra ilçesine geçti. Çumra Belediyesi’ni ziyaret eden Mustafa Kalaycı ve MHP Heyeti, ziyaretin ardından; Çumra ve Güneysınır mahalle muhtarları STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı toplantı salonunda çok büyük bir ilgiyle karşılandı.

mhpnin-adim-1.jpg

KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ:

ÇOK YALAN SÖYLÜYOR

Ekonomik anlamda rahatlatıcı adımların önümüzdeki günlerde atılacağını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı konuşmalarında CHP’ye yüklendi. Açıklanan buğday fiyatlarına dikkat çekerken Hükümetin vatandaşların refahı için çalışmalarına devam ettiğini ve en kısa zamanda ekonominin daha da düzeleceğine inandığını taşların yerine oturacağını söyledi. Kalaycı Konuşmasında, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geçen günde buraya gelmiş, altı ilde çiftçiden elektrik parası almayacaklarını söylemiş söyler misiniz bana en çok elektrik parası ödeyen çiftçi Konya Çiftçisi değil mi ? Birde Şanlıurfa da belediyeyi bize verin sizden elektrik parası olmayalım demiş. Madem o kadar kolay CHP’li Belediyeler olan Adana, Mersin, Antalya, Ankara ve İstanbul da niye yapmadın. Bunlar çok kolay yalan söylüyorlar” dedi.

mhpnin-adim-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.