'Mhp İle Görüşme Bu Hafta Gerçekleşebilir'

'Mhp İle Görüşme Bu Hafta Gerçekleşebilir'
İttifak görüşmelerini AK Parti adına yürütecek heyete başkanlık yapacak olan TBMM Anayasa Komisyonu Şentop, MHP ile görüşmenin bu hafta olabileceğini söyledi

TBMM (AA) - MHP ile ittifak görüşmelerini yürütecek AK Parti heyetine başkanlık edecek TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Meclis'teki AK Parti Grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti'nin MHP ile yapacağı ittifak görüşmelerini yürütecek komisyon üyeleri olarak yarın bir toplantı gerçekleştireceklerini açıklayan Şentop, "Cumhurbaşkanımız bize direktifler verecektir. Çünkü iki lider görüştü, bize bir yol haritası vermeleri lazım." dedi.

Şentop, bu hafta MHP ile bir görüşme olabileceğini tahmin ettiğini belirterek, "Perşembe, cuma... Bakarsınız bugün görüşülür, çarşamba da olabilir. Bizim kendi heyetimiz dün toplandık, görüştük. Henüz bir takvim yok, bizim tek başımıza karar vereceğimiz bir şey değil." ifadesini kullandı.

MuhabirB Kadir Karakuş


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.