MHP Karatay Kadın Kolları kandil simidi dağıttı

MHP Karatay Kadın Kolları kandil simidi dağıttı
MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Geçitlioğlu, Başkan Yardımcısı Alime Bebek ve partili kadın üyelerden oluşan heyet, Mevlit kandili münasebetiyle okutulan ..

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Geçitlioğlu, Başkan Yardımcısı Alime Bebek ve partili kadın üyelerden oluşan heyet, Mevlit kandili münasebetiyle okutulan Kuran-ı Kerim hatimlerinin duasını yaptıktan sobra İstanbul Caddesi, Mevlana Caddesi ve Hükümet Alanında bulunan esnaf ve vatandaşlara kandil simitlerini dağıttı. İslam aleminin kandilini tebrik eden MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Geçitlioğlu, “İnsanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

mhp-karatay-1.jpg

‘ASKIDA EKMEK’E DESTEK

MHP Genel Başkanı ve Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin İstanbul’dan start verdiği “Askıda Ekmek “kampanyasına Konya’da MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, yönetim kurulu üyeleri ile üyeleri tam destek vererek Karatay İlçesinde 9 mahalle ve 9 noktada “Askıda Ekmek” kampanyasının startını verdi. Eleştirilere tepki gösteren

Küçükdoğru şunları söyledi:  “Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir. Biliyoruz ki, bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Biz askıya ekmek koyduk, şu işe bakınız ki, ülke genelindeki ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortalığa çıktılar.

mhp-karatay-2.jpg

HARAMDAN GERÇİNENLER RAHATSIZ OLDU

Bu kişiler helal lokma arayışı haramdan geçinen kirli yüzleri rahatsız etmiştir. Askı’da ekmek” kampanyamızdan rahatsız olan bu kişiler her fırsatta ya ekonomiyi kötülerler, ya Türkiye’yi kötü gösterirler, ya da milletimize korku aşılayıp küresel dayatmalara refakat ederler. Bir elleri yağda, diğer elleri baldadır, ne ekmeği bilirler, ne yoksulu tanırlar, ama sıra istismara geldi mi dikiş ve fren tutmazlar. Bu zatlar şunu unutmamalıdır. Türkiye ekonomisi gücüne güç katacak, yegâne sermayesi dedikodu ve felaket tellallığı olan tüm art niyetli siyaset bezirgânlarını ters köşeye yatıracaktır. Bize göre kimlerin hayal kırıklığı yaşadığı malumdur, ortadadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.