MHP Karatay Kadın Kolları sahaya indi

MHP Karatay Kadın Kolları sahaya indi
MHP Karatay İlçe Başkanlığının Eylül 2020 yılı sonlarında oluşturulan Kadın kolları önemli gün ve gecelerin yanında, teşkilata yeni üye kazandırmak için sahaya inerek vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin startını verdi.

MHP Karatay İlçe Başkanlığının Eylül 2020 yılı sonlarında oluşturulan Kadın kolları önemli gün ve gecelerin yanında, teşkilata yeni üye kazandırmak için sahaya inerek vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin startını verdi. Çalışmalar hakkında bilgiler aktaran MHP Karatay Kadın Kolları Başkanı Hülya Geçitlioğlu, “MHP Karatay İlçe Kadın kolları geçtiğimiz ay içerisinde yapılan bir toplantıyla ve MHP Karatay İlçe Başkanımız Sebahattin Küçükdoğru’nun talimatlarıyla kurulmuştur. Kadın Kolları olarak kuruluşumuzdan sonra yaptığımız iki toplantı sonunda bir dizi kararlar aldık. Bunların ilki Kadın Kolları olarak Karatay Bölgesindeki esnaflarımızı ziyaret etmek ve aynı zamanda teşkilatımıza yeni üyeler kazandırmak adına çalışmalarımıza start verdik. Her geçen gün büyümeye devam edeceğiz. Hizmetlerimiz ise yılın her gününde kadınlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için olacaktır” dedi. MHP Karatay Kadın Kolları ilk esnaf ziyaretlerini Hükümet Alanındaki ve İstanbul Caddesindeki esnaflara gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.