MHP Konya, adım adım 31 ilçeyi dolaşacak

MHP Konya, adım adım 31 ilçeyi dolaşacak
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” dolayısıyla açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” dolayısıyla açıklama yaptı. Karaarslan açıklamasında, “Her daim Türk Milletinin derdiyle dertlenen, “Benim Aklım Hep Türkiye’dir” diyen Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’in tebliğleriyle “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” teması altında Haziran ayında Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı, Konya Milletvekilimiz Sayın Esin Kara, MYK Üyelerimiz Sayın Güzide Çipan ve Doç. Dr. Özer Karakayacın’ın da katılımıyla tüm ilçelerimizi kapsayan bir program planlanmıştır. Siyasi ikballerini karanlıklarda arayan şer ittifakının gizli gündemini ifşa etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 03 Haziran 2022 Cuma günü Halkapınar ve Ereğli ile başlayacak programlar 26 Haziran Pazar günü Sarayönü ve Altınekin’le sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.