MHP Konya’da Türker Türkoğlu aday oldu

MHP Konya’da Türker Türkoğlu aday oldu
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Konya İl Kongresi’nde adaylığını açıklayan Türker Türkoğlu, “Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından, gözler il kongresine çevrildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda aldığı kararla, 41 il kongresinin 21 Mayıs 2017’de yapılması kararlaştırıldı. Konya’da da bu kapsamda 21 Mayıs’ta MHP İl Kongresi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda MHP İl Başkanlığı’na beklenene adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Ülkü Ocakları Konya İl Başkanlığı’nda ve MHP İl Teşkilatı’nda bir çok görevlerde bulunan Türker Türkoğlu, MHP İl Başkanlığı’na aday oldu. Türkoğlu yaptığı açıklamada, MHP’nin Konya’da daha güçlü olması, MHP camiasının bir ve beraber olması için aday olduğunu belirterek, şunları söyledi, “Değerli dava arkadaşlarım sevgili Konyalı hemşehrilerim; Öncelikle mübarek Berat Kandili günü bütün günahlarınızın affedilmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Kandiliniz mübarek olsun.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in öncülük ettiği ve devamında 16 Nisan’da yaşanan referandum; Türkiye’miz ve Konya’mız adına önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bilindiği üzere hükümet sistemi değişmiştir. Bu sisteme kayıtsız kalmak, anlamamak mümkün olmayacaktır. Bu minvalde Konya’mızda başta kaliteli ve etik, sonrasında kişiler ve kurumlar üstü siyaset çalışmalarının yapılması kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur. 16 Nisan öncesi liderimizin bir televizyon programında söylemiş olduğu, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamak zordur, anlatmak daha da zordur, yorumlamak neredeyse imkansızdır” cümlesine istinaden biz de öz evlatları olarak diyoruz ki; Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve liderimizi anladık, anlıyoruz. Anlatmaya da yeminliyiz. 21 Mayıs 2017 günü 41 İlimizde yapılacak olan İl kongreleri arasında Konya’mızda bulunmaktadır. Daha iri, Daha güçlü olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. Birliğimiz adına; Davamız adına; Mensubiyetiyle şeref duyduğum partimizin Konya İl Başkanlığı’na adaylığımı Milliyetçi-Ülkücü Hareketin değerli ahlak abidelerine ve Konya kamuoyuna saygıyla arz ediyorum. Allah utandırmasın.”

TÜRKER TÜRKOĞLU KİMDİR?

1984 Yılında Temmuz Ayının 28. Günü Konya İlimizin Kadınhanı ilçesi ve O zamanların Kasabası şimdiki zamanın mahallesi Atlantı da, Babası Çiftçi Annesi ev hanımı olan bir ailenin 5’inci ve son bireyi olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini Mustafa Hotamışlı İlkokulu’nda, Lise öğrenimini Meram Ticaret Meslek Lisesi’nin Muhasebe bölümünde bitirdikten sonra, yükseköğrenimde Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü tamamladı. Ortaokul öğreniminde tanıştığı Ülkü Ocakları’nda ve teşkilatlarında çeşitli görevlerde yer aldı. Konya Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Genel Sekreterlik, 2’nci başkanlık yaptı. 2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı’nda yönetici olarak görev aldı. Türker Türkoğlu ayrıca 2016 /13 Dönem MHP Siyaset ve Liderlik okulu mezunu.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.