MHP'de Özdağ'ın yerine Günal getirildi

MHP'de Özdağ'ın yerine Günal getirildi
MHP'de Ümit Özdağ'dan boşalan Genel Başkan Yardımcılığı görevine Mehmet Günal getirildi

ANKARA (AA) - MHP'de olağanüstü kurultay sürecinde Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıklayan Ümit Özdağ'ın yerine, Mehmet Günal getirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Özdağ'dan boşalan Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna getirilecek ismin de ele alınan konular arasında bulunduğunu belirtti.

Yalçın, yapılan istişareler sonucunda Ümit Özdağ'ın yerine, Antalya Milletvekili Mehmet Günal'ın getirilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

- "Yargı kararını bekleyeceğiz"

Parti olarak, "Partili Cumhurbaşkanlığı" sistemine sıcak bakmadıklarını da ifade eden Yalçın, terörle mücadele konusunda Türkiye'nin büyük tehlikelerle karşı karşıya bulunduğunu savundu.

Güçlü bir devlet yapısının terörle mücadele etmesinin zaruret haline geldiğini vurgulayan Yalçın, terörle mücadele konusunda parti olarak desteğe hazır olduklarını, MHP'nin terörle mücadele noktasında sağlayacağı katkının çok büyük faydalarının görüleceğini anlattı.

Yalçın, MHP'nin olağanüstü kongre sürecine ilişkin ise yargı kararını bekleyeceklerini kaydetti.

Muhalifler Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın hakkında başlatılan inceleme sürecini de değerlendiren Yalçın, adaylarla ilgili disiplin kuruluna sevk edilmiş herhangi bir yazının bulunmadığını açıkladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.