MHP’de Türker Türkoğlu adaylıktan çekildi

MHP’de Türker Türkoğlu adaylıktan çekildi
Geçtiğimiz hafta kongrede İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Türker Türkoğlu, birlik ve beraberlik olma adına adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21 Mayıs günü İl Kongresi gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta kongrede İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Türker Türkoğlu, birlik ve beraberlik olma adına adaylıktan çekildiğini açıkladı. Türkoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bilindiği üzere 21 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Kongresi  için Birlik olmak, Bir olmak adına adaylığımı geçmiş günlerde açıklamıştım. Yapmış olduğumuz bu açıklamanın içerik bakımından olması gereken ve yapılması gereken konularında tam olarak arkasında olmaya kararlıyız. Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Liderimize oynanmaya çalışılan oyunların farkındayız. Bir avuç zavallının bu girişimleri bir ve birlik olmamamıza engel olamayacaktır. Bu minvalde Genel Merkezimizle yapmış olduğum istişareler, görüşmeler sonucu Konya İl Başkanlığı adaylığımdan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ lehine çekiliyorum. İhtaren belirtmek ve bilinmesini isterim ki; harici hiçbir kişi, kişiler, grup, tüzel kişilik veya sorumluları alınan bu karar da kendisine pay çıkarmamalıdır, çıkaramaz. Liderimizin dün olduğu gibi bugün de izinde ve yarında yanında yer almaya hazırız, EMRİNDEYİZ.”

               

 

               

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.