MHP’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI SELÇUKLU’DAN

MHP’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI SELÇUKLU’DAN
Gazeteci Ayşegül Ertul Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığında Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu tamamladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kadınları siyasette aktif görmek istiyorum” açıklamasını dikkate alarak üyelik başvurusu yaptığını söyleyen Ertul, Konya’nın önünü açacak projelerde desteğini hiçbir zaman esirgemeyeceğim dedi.

Gazeteci Ayşegül Ertul belediye meclis üyeliği adaylık başvurusunda bulundu. En genç belediye meclis üyesi aday adayı olan Ertul, MHP’nin “Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün” temasının kendisine ilham verdiğini söyledi. Ertul, “ Kadınların siyasette aktif rol oynaması gerektiğini düşünüyorum. Güçlü kadın güçlü ülke demektir. MHP genelde erkeklerin yoğun olarak aktif rol oynadığı parti olarak gözüküyor olsa da parti bünyesinde güçlü, ülkesini ileriye götürecek kadınlar da var ben de onlardan biri olmak istedim. Konya’nın yararına olacak bütün projelerin destekçisi olacağım. Genç ve dinamik duruşumla da sahalarda aktif rol oynayacağım. MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çıpan’a da bana desteklerini esirgemediği için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Ebrar Küçükakın

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.