Microsoft Lumia 535 Neler Getiriyor?

Microsoft Lumia 535 Neler Getiriyor?
Microsoft'un Nokia'yı satın aldıktan sonra kendi adı ile tanıttığı ilk model Lumia 535 oldu.

Microsoft'un Nokia'yı satın alma süreci tamamlandıktan sonra Lumia akıllı telefonlarda kendi markasını kullanma kararı teknoloji gündemine bomba gibi düşmüştü. Tartışmalar süredursun teknoloji devi Microsoft, kendi ismini taşıyan Lumia'yı tanıttı bile. 

Bir süredir gelen sızıntı haberler Microsoft imzalı ürünlerin geleceği yönündeydi. Bu ismi taşıyan ilk Windows Phone ürünü ise Lumia 535 oldu.

Zaten sızdırılmış olan çift veya tek SIM seçeneklerine sahip Lumia 535,teknik özellikleri açısından baktığımızda giriş seviyesi bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

14-11/11/lumia-535-with-cover.jpg

5x5x5 Akıllı Telefon Paketi!

Uygun fiyatlı telefonlar arasında yer alacak olan ilk Microsoft Lumia, 5 inçlik qHD (960 x 540 piksel) ekranın yanında kullanıcısına 5 megapikselçözünürlüğündeki ön ve arka kameraları sunuyor. Yani Microsoft'undeyimiyle 5x5x5'lik bir akıllı telefon paketi.

1,2 GHz hızında çalışan Snapdragon 200 çipseti konumlandırılan Lumia 535, 1 GB RAM'e ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. microSD kart desteği sayesinde bu alanı arttırmanız mümkün. 

140.2 x 72.4 x 8.8mm boyutlarındaki akıllı telefon, 146 gram ağırlığa sahip. Cihaz gücünü ise 1,905 mAh büyüklüğünde birde bataryadan alıyor.

Cortana'nın eşlik ettiği Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip akıllı telefon doğal olarak Microsoft'un bir çok hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Değiştirilebilir yapıda bir arka kapağa sahip olan akıllı telefon; camgöbeği,parlak yeşil, parlak turuncu, beyaz, koyu gri ve siyah olmak üzere 6 farklı renk seçeneğine sahip. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.