Microsoft Lumia Markası Artık Resmileşti

Microsoft Lumia Markası Artık Resmileşti
Microsoft'un ilk olarak Nokia cihaz ve servislerini bünyesine katması, Lumia markasının da akıllı telefon modelleri olarak Microsoft ailesinde gelişmesi ve Nokia'nın da bu projeye partnerlik anlaşmasıyla dahil olduğu bir konuydu.

Microsoft'un ilk olarak Nokia cihaz ve servislerini bünyesine katması, Lumia markasının da akıllı telefon modelleri olarak Microsoft ailesinde gelişmesi ve Nokia'nın da bu projeye partnerlik anlaşmasıyla dahil olduğu bir konuydu. Ancak firmanın daha sonra yeniden markalaştırma çalışmaları arasında Lumia telefonların artık Nokia ismini içermeyeceği, Microsoft Lumia isminin ise resmilik kazandığı açıklandı.

Microsoft'ta telefon pazarlama işlerindeki başkan yardımcısı Tuula Rytila şu açıklamada bulundu: "Bu bizim ve Lumia ürünleri için çok heyecanlı bir an. Son birkaç aydır uygulamalarımıza yaptığımız isim değişikliklerini fark ettiyseniz Microsoft ismini daha çok vurgulamak adına yenilenmeye girdik. Global ve lokal web sitelerimiz şu konuştuğumuz anda bile değişimlere giderek sosyal marka anlamında yeni bir isim kazanıyor. Artık akıllı telefonlar kulvarında da Microsoft Lumia olarak bilineceğiz ve tüm Lumia hayranlarını bizleri takip etmeye davet ediyor, son teknoloji cihazların haberini paylaşmak üzere Facebook, Twitter ve Instagram'a bekliyoruz."

Microsoft Lumia

Şimdilik Microsoft için her şey yolunda gidiyor gibi. İlk olarak çıkacak Microsoft Lumia cihazı neredeyse dağıtılmaya hazır ancak henüz çıkış tarihi belli değil. En azından Microsoft Lumia isminin resmiyet kazanması, firmanın doğal ilerleyişine de etki edecek önemli bir adım. Geçen haftalarda bahsedilen Nokia isminin cihazlardan çıkarılması da bu noktada ciddiyet kazanmışa benziyor. Microsoft yine cihaz donanımından hiçbir ödün vermeden sadece isim değişikliğiyle yeni model telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.