Microsoft'tan Akıllı Saat Gelebilir

Microsoft'tan Akıllı Saat Gelebilir
Teknoloji devi Microsoft'un satın aldığı patentler göz önünde bulundurulduğunda firmanın çok yakında karşımıza akıllı saat ile çıkabileceği söyleniyor.

Giyilebilir teknoloji pazarı; Google, LG, Sony, Pebble ve Samsung gibi firmaların sunduğu ürünler sayesinde gelişmeye başlamıştı. Pazara yakın zamanda iWatch ürünü ile Apple'ın da girmesi beklenirken bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknoloji devi Microsoft'un akıllı saat üzerinde çalıştığı ve bunun içinde patent aldığı ortaya çıkması, firmanın yakın bir zamanda akıllı saatini tanıtacağına yönelik söylentileri beraberinde getirdi.

 

Sağlık odaklı olabilir

Patentlere göre Microsoft'un akıllı saatinde kalp ritmi ve diğer sağlıkölçümleri için sensörler bulunacak. Spor odaklı olması beklenen akıllı saatte manyetik bir alanının olacağı ve özel standı sayesinde şarj olacağı alınan patentlerde yer alıyor. Böylelikle akıllı saat kullanılmadığı zaman bile standı sayesinde şık bir görünüm sunacak.

Microsoft geç kalmadı

Microsoft'un akıllı saat için geç kalmadığını düşünüyoruz. Windows Phone 8.1'in Final sürümü ile Microsoft'un sözde akıllı saatinin bir uygum içerisinde olacağı ve firmanın bu ürünü yıl sonuna doğru tanıtmasını bekliyoruz. Bakalım Microsoft bu pazardan umduğunu bulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.