Microsoft'tan bir yenilik daha!

Microsoft'tan bir yenilik daha!
Microsoft, uzun yıllardır kullandığımız önemli yazılımını tarihe gömüyor; bakın yerine ne getiriyor

Microsoft, popüler iletişim hizmeti Skype'ın kurumsal kullanıcılara yönelik sürümü "Skype for Business" istemcisini duyurdu. 

Skype for Business, Skype'ın popülaritesini Microsoft'un iletişim hizmeti Lync'in işlevleriyle buluşturuyor. Skype kurumsal reis yardımcısı Gurdeep Pall, Skype blog'unda yaptığı duyuruda "Skype'ın tanıdık kullanıcı deneyimini, Lync'in kurumsal emniyet, ahenk ve denetimiyle bir araya getiriyoruz" diye söyledi. 

Skype for Business, 2015'in ilk yarısında Lync'in yeni sürümünün yerine piyasaya sürülecek. Yeni hizmet, Pall'un verdiği bilgiye göre Skype'in tanıdık simgeleri ve arayüzüyle Lync'in basit içerik paylaşımı ve davet aktarımı gibi işlevlerini bir arada sunacak. Skype for Business, videolu arama, Skype kullanıcı dizini gibi işlevleri de destekleyecek. 

Skype for Business, önümüzdeki yıl yeni bir istemci ve sunucu yayını biçiminde ortaya çıkacak ve Office 365'i güncelleyecek. Görünen o ki Lync kullanıcıları, Skype for Business'a rahatlıkla geçebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.