Mide balonu takıldı 30 gün sonra öldü

Mide balonu takıldı 30 gün sonra öldü
İstanbul'da yaşayan 42 yaşındaki Nirvan Sahil akraba ve arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen mide balonu taktırdı 30 gün sonra rahatsızlanarak yaşamını kaybetti. Nirvan Sahil'in şişman olmadığı da belirtildi.

İstanbul'da yaşayan 42 yaşındaki Nirvan Sahil akraba ve arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen mide balonu taktırdı 30 gün sonra rahatsızlanarak yaşamını kaybetti. Nirvan Sahil'in şişman olmadığı da belirtildi.  Ameliyattan akabinde İzmir’in Konak İlçesi’nde mevcut bulunan erkek arkadaşını ziyarete giden Sahil, evvelki akşam rahatsızlandı. Sahil’in ağrılarının artması üzerine erkek arkadaşı E.E., genç kadını ameliyat eden doktorunu arayıp durumu bildirdi. İddiaya göre İstanbul’da mevcut bulunan doktor, telefona istediği Nirva Sahil’e “İlaçlarını kullan, geçer” diye belirtti . Bunun üzerine Sahil, beraberinde mevcut bulunan ilaçları kullandı ancak sadece 4 saat akabinde yaşamını kaybetti.

KİLOLU DEĞİLDİ

Nirva Sahil’in ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşlarına hâkim olamadı. Arkadaşları Sahil’in kilolu olmamasına rağmen mide balonu ameliyatı olduğunu ifade etti . Nirva Sahil’in kati ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi neticesi ortaya çıkacağı acıkladı . Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

MİDE BALONU NEDİR?

Mide balonu (zayıflama balonu) şişmanlığın tedavisinde kullanılan silikon bir balon yöntemi. Mideye endoskopik olarak balon yerleştiriliyor ve bu yerleştirme esnasında balon sıvı ya da hava ile şişiriliyor. Balon 6 ay süreyle mide içerisinde kalıyor ve endoskopik yöntemle çıkarılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.