Midesinden top büyüklüğünde saç ve sakız yumağı çıkarıldı

12 yaşındaki kızın midesinden top büyüklüğünde saç ve sakız yumağı çıkarıldı. Konya’da 3 yıldır karın ağrısı çeken kızın midesinden 2 kilo 850 gram 20 santim büyüklüğünde saç ve sakız yumağı çıkarıldı.

 Konya’da, 12 yaşındaki kızın midesinden 2 kilo 850 gram ağırlığında 20 santim büyüklüğünde taş sertliğinde saç ve sakız yumağı çıkarıldı. 
3 yıldır karın ağrısı şikayeti çeken 12 yaşındaki Neslihan Karakoç, son zamanlarda ağrıları artınca doktora başvurdu. Konya Farabi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Bülent Erenoğlu tarafından muayene edilen hastanın karın üst kısmında çok sert ele gelen bir kitle tespit edildi. Çekilen tomografide mide içerisini tamamen dolduran bir kitle ile karşılaşan Operatör Doktor Bülent Erenoğlu ameliyatla kız çocuğunun midesini kaplayan, 20x15x12 santimetre ebadında saç ve sakızdan oluşan taş sertliğinde bir yumağı parçalayarak çıkardı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar