Millet için evet, Türkiye için Evet

Millet için evet, Türkiye için Evet
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Konya'da partisinin istişare toplantısında konuşuyor. İşte konuşmasından öne çıkanlar:

Dilhan Türker-Derya Demir

"Konya erenlerin, Allah dostlarının bize miras verdiği kutlu bir mirastır. Asırlara sığmayıp taşan hepimizin iftihar kaynağıdır.

MUHALEFET, YALNIZCA ELEŞTİRİP KUSUR ARAMAK DEĞİLDİR

Ne istiyorsak Türkiye için. Neyi diliyorsak Türk milletinin bekası için. Muhalefet demek yalnızca eleştirmek, Eksik aramak, kusur tartışmak değildir. Bunu görüyor, biliyor ve gereğini yapıyoruz.

DEVLETİN BEKASI İÇİN DEVREDEYİZ

İhanet ve inkar şebekesi de fısat kollamaktadır. Ancak biz duramayız. Yerimizde sayamayız. Devletimizin beka ve birliği için devreye girmeliyiz. Bugüne kadar bunu yaptık. Bu kararlılıkta olduk. Bundan sonra da bu kararlılıkta olacağız.

TÜRKİYE'Yİ HAFİFE ALANLAR SONUCUNA KATLANACAK

Türkiye 24 Ağustos'tan bu yana Fırat Kalkanı Harekatı ile Atak ve Faal haldedir. Terörü kaynağında yok etmek ön plandadır. Hiçkimseden eksik kalır yanımız yok. Kaçacak karakter bizde yok. Provokasyon peşinde koşanlar Türkiye'yi hafife almanın sonuçlarına katlanacaktır. Küresel siyasetin nabzı Türkiye'de atıyor. Türkiye'nin destek vermediği küresel siyasetin ayakta durmas olasılığı yoktur.

Töresiz Türk devleti olmaz. Töre ise kuruluş ruhudur. Kavga etmeyince işler düzelmez. Tipi olmadan hava düzelmez. Töremizi diri tutacağız. 

Parti olarak anayasa referandumuna bu gözle bakıyoruz. Milli durum için bunu ertelemez bir hedef olarak görüyoruz. 

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra artık bunun kaçınılmaz olduğunu gördük. Milletimizin kararını gördük. Milli bekamızın devamı için milliyetçilik devreye girmeli. 

Bugünlerde ortada görülmeyen emekli savcı, eli kanlı aydınlıkçılar, Cumhuriyet mitinglerini takoz olarak kullanan CHP o gün 367 garabetini ortaya çıkaranlardır. 

Bugün üniversitelerde kapı önünde bekleyen nöbetçi protestoculara 

Milliyetçi - ülkücü öğrencilere yapılan saldırılara ses çıkarmayanlar şimdi demokrasi nöbeti mi tutuyorsunuz. 

Cumhurbaşkanı yönetim sistemiyle artık Türkiye prangalarından kurtulacak. Rejim değişiyor yaygarası koparanlar ahlakını değiştirmeli. 

Bu ülke için yeminimiz var. Bu yüzden 'Evet' diyoruz. Millet için evet, Türkiye için Evet, Cumhuriyet için Evet. Türklüğün bekası için Evet.

whatsapp-image-2017-02-12-at-11.12.16.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.