Milletvekili Aday Adayı Ayhan Salman:

Milletvekili Aday Adayı Ayhan Salman:
AK Parti’den Bursa milletvekili aday adayı olan Ayhan Salman, İnegöl’ün, Türkiye’nin 2023 vizyonunu şimdiden yakalamış bir şehir olduğunu söyledi.Milletvekili aday adayı Ayhan Salman, İnegöl’de sivil...

AK Parti’den Bursa milletvekili aday adayı olan Ayhan Salman, İnegöl’ün, Türkiye’nin 2023 vizyonunu şimdiden yakalamış bir şehir olduğunu söyledi.

Milletvekili aday adayı Ayhan Salman, İnegöl’de sivil toplu örgütlerinde ve yerel siyasette yıllarca görev aldığını belirterek, “AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye’ye her anlamda ciddi katkılar sağladığını düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte yeni anayasa ve başkanlık sisteminin Türkiye’nin genetik haritasına uygun olduğunu düşünüyorum. İnandığım, dava olarak gördüğüm, yıllarca desteklediğim partimin içerisinde eğer görev alabilirsem, hakkımda hayırlısıysa, milletvekili olarak bundan sonraki süreçte hizmet etmeyi de kendime bir borç biliyorum” dedi.

Salman, “Aday adaylığı başvuru süreci bitti. İnegöllü aday adayı sayısı 10. Mevcut milletvekilleri dahil, Bursa’da 230 civarında aday adayı var. Bu AK Parti’ye olan teveccühü gösteriyor. Önümüzdeki süreçte güçlü bir şekilde AK Parti’nin iktidarının devam edeceğini gösteriyor. Hepsine başarılar diliyorum. Her biri kendi alanında tecrübeli insanlar. Niyetimiz, birden fazla İnegöllü adayın parlamentoya girebilmesidir. Birden daha fazla vekili İnegöl hak ediyor. İnegöl’ü, Bursa’yı en güzel şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz. İnegöl, ekonomisiyle, 2023 vizyonunda Türkiye’ye biçtiğimiz rolün çok büyük bir kısmını başarmış durumdadır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.