Milletvekili Baloğlu, Akşehir'de

Milletvekili Baloğlu, Akşehir'de
Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Akşehir'e bulunan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Belediye Başkanı Akkaya ile "Engelsiz Yaşam Merkezi"ni ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Akşehir'de Belediye Başkanı Salih Akkaya ile yapımı biten Engelsiz Yaşam Merkezi'ni gezdi.

Milletvekili Baloğlu ziyaret sırasında, Akşehir Belediyesi tarafından yapılan merkezin, engelli vatandaşların yanında ilçe halkının her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri yapabileceği bir yer olduğunu söyledi.

Belediye'ye yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkür eden Baloğlu, şunları kaydetti:

"Her türlü donanımın ve ince ayrıntının düşünüldüğü güzel bir merkez. Tabi ki engelli vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Özellikle AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler ortada. Engelli insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak her türlü uygulamaya varız. Burası büyük bir merkez. Spor salonu, cep sineması, atölyeler, oyun odası, bilgisayar odası, kafeterya, kütüphane, engelsiz spor ve oyun alanı, hobi bahçesi, çay bahçesi bulunuyor. Hayırlı olsun."

Milletvekili Baloğlu, Akşehir'de

Milletvekili Baloğlu, Akşehir'de

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.