Milletvekili Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'nda konuşurken fenalaştı. Yere düşen vekile acil sağlık ekibince müdahale edildi ve ambulans ile hastaneye götürüldü.

TBMM Genel Kurulu'nda Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, rahatsızlanması sonucu Acil sağlık ekibince müdahale edildi ve ambulans ile hastaneye götürüldü.

Milletvekili Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri devam ediyor. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez konuşmasının sonunda yere düştü. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turan Çömez ve ve diğer vekkiler müdahale etti. Bitmez’e Genel Kurul’da yaklaşık on dakika kalp masajı yapıldı. Daha sonra sedye ile Bitmez ambulansa götürüldü. Bitmez, ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi’ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı.


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan ve diğer milletvekilleri Bitmez'in durumunu öğrenmek için hastaneye gittiler.

Milletvekili Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde anjiyo sonrası yoğun bakıma alındığını bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulundaki konuşması sırasında fenalaşmış, Genel Kurul sağlık ekibi tarafından kendisine müdahale yapılmış ve kalp masajına başlanmıştır. Entübe edilerek Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirilen vekilimiz, ivedilikle anjiyoya alındı. Anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.