Milletvekili Özdemir’den Seydişehir’e Ziyaret

Milletvekili Özdemir’den Seydişehir’e Ziyaret
Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve İlçe Yönetimi ile bir araya geldi

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek Seydişehir’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımları istişare etti.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde ilk olarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkın bilgi aldı, yapılması planlanan çalışmaları ve projeleri istişare etti, teşkilat mensuplarıyla hasbihal etti.

Küresel salgın ve ülke genelinde yaşanılan afetler dolayısıyla zorlu bir süreçten geçtiklerini, ancak buna rağmen ekonomiden sosyal hayata, vizyon projelerden iç ve dış politikaya kadar istikrarlı bir süreç yürüttüklerini ifade eden Milletvekili Özdemir, Ak Parti’nin temelinde olan hizmet ve gönül belediyeciliği kavramlarının bu dönemde daha da anlam bulduğunu ifade etti.

Salgının ve doğal afetlerin yaralarını hızlı bir şekilde sarmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Milletvekili Özdemir, “Son 2 yıldır ülke olarak hem salgın nedeniyle hem de doğal afetler nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Ülke olarak bu süreci iyi yöneterek vatandaşlarımızın bu olağanüstü durumlardan en az şekilde etkilenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bu günleri geride bırakarak daha güçlü bir şekilde yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu yürüyüşümüzde teşkilatlarımıza ve yerel yönetimlerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumlulukların her daim bilincinde olarak çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Seydişehir’imizde yapımı devam eden vizyon projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Özellikle Alacabel Tüneli’nin biran önce tamamlanması, Hızlı Tren projesinin hayata geçirilmesi, ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi, belediyemizin yürütmüş olduğu projelerin tamamlanması ve yerine yeni projelerin hayata geçirilmesi gibi konularda yoğun ve istişareli bir şekilde çalışıyoruz. Yakın dönemde bu çalışmalarımızın meyvesini hep birlikte alacağız. Bizler ilçemizi ilgilendiren tüm çalışmalar hususunda yoğun bir şekilde çalışırken teşkilatımız ve yerel yönetimlerimiz de vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeye her zamankinden daha fazla ilgilenmeye, sorunlarını halletmeye gayret gösteriyor. Önümüzde 2023 gibi ülke olarak büyük hedefler koyduğumuz bir seçim dönemi olacak. Ülkemizi, bölgesinde lider ülke olma yolunda yakından ilgilendiren, büyük hedeflerin konulduğu 2023 seçimlerini hep birlikte başarı ile sonuçlandıracağız. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantının akabinde Kesecik Mahallesinde Cuma Namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hasbihal eden Milletvekili Özdemir, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, mahalle sakinlerinin isteklerini, taleplerini dinleyerek mahallede devam eden çalışmaları istişare etti. Daha sonra eski garaj bölgesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Özdemir, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, akabinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Uzun’u ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Arbağ’ı ziyaret ederek fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.