Milletvekili Soysal, vatandaşların sorunları dinledi

Milletvekili Soysal, vatandaşların sorunları dinledi
YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesinde halk günü toplantısı düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.AK Parti...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesinde halk günü toplantısı düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Soysal, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.

Soysal, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Sorgun’un kendi memleketi olduğunu, dolayısıyla burada diğer ilçelerden daha çok ilgi gördüklerini ifade etti.

Tüm Yozgat halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini anlatan Soysal, "Yozgat ve ilçelerinde sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz. Ancak kendi memleketim olması dolayısıyla halk günleri dışında da hafta sonları Sorgun’a geldiğimde vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Bugün bir halk gününde daha bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik, çözüme kavuşturmak için de çalışmalara başladık. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz" dedi.

Soysal, son seçimlerde Yozgat seçmeninin kendilerine büyük bir teveccüh göstererek 4 milletvekili çıkarmalarını sağladığını, bu nedenle kendilerini güvenip meclise gönderen vatandaşların sıkıntı ve dertleri ile yakından ilgilenmenin öncelikli görevleri olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.