Milletvekilleri Eskişehirspor İçin Birleşti

Milletvekilleri Eskişehirspor İçin Birleşti
AK Parti milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan Eskişehirpor'a destek istedi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek Eskişehirspor'a destek istedi.

Süllü'nün iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti ve CHP milletvekilleri Bakan Kasapoğlu'nu ziyaretlerinde Eskişehirspor Kulübünün bu zor günlerin üstesinden gelinebilmesi için tüm dinamiklerin harekete geçirilmesi gerektiğini belirterek, siyah-kırmızılı takıma siyaset üstü yaklaşılması gerektiğini vurguladılar.

Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Eskişehirspor Kulübü yönetim kuruluyla gelecek hafta randevu ayarlanması talimatını verdi.

CHP milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, AK Parti milletvekili Avcı ve Günay ile Bakan Kasapoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.