"Milli Dayanışma Kampanyası"na Duygulandıran Destek

"Milli Dayanışma Kampanyası"na Duygulandıran Destek
 Konya’nın Ilgın ilçesinde yaşayan Hakkı Candan (65) ve Hüseyin Berat Demir (8), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına harçlıklarından ve emekli maaşından arttırdıkları paralarını bağışladı.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Milli Dayanışma Kampanyasına verdikleri destek için ailelere teşekkür etti.

20200407-2-41771142-53730256.jpg

Ertaş, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" ifadesinin sadece bir slogan değil, birlik ve beraberliği güçlendiren, milli dayanışma ruhunun yediden yetmişe ortaya konulmasını sağlayan bir cümle olduğunu vurgulayarak, "Kendi küçük ama gönlü büyük Hüseyin Berat oğlumuz harçlıklarından biriktirdiği parasını ve Hakkı abimiz maaşından artırdığı parasını Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlamak için bize ulaştılar. Bizi bu hayırlı işe vesile ettikleri için Allah ikisinden de razı olsun. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu günleri birlikte yeneceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.