Milli Dayanışma Kampanyasına Emlakçılardan Tam Destek

Milli Dayanışma Kampanyasına  Emlakçılardan Tam Destek
Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na sahsım, oda yönetim kurulu üyelerim ve oda üyeleri olarak maddi ve manevi olarak tam destek..

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na sahsım, oda yönetim kurulu üyelerim ve oda üyeleri olarak maddi ve manevi olarak tam destek veriyoruz” dedi. Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Altınay, “Dünya'da ve Ülkemizde ortaya çıkan Covid-19 virüsü ile etkin mücadele kapsamında, milli bir seferberlik haliyle her alanda alınan tedbirlerle mücadelemiz devam etmektedir.  Devletimiz, taşın altına elini koyup bu zor günleri atlatmamız için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Allah'ın izni ile Türkiye, dünyaya oranla çok daha hızlı bir şekilde bu korona virüs salgınından kurtulup bir an önce eski günlerine dönecektir” diye konuştu.

HÜKÜMETİMİZİN YANINDAYIZ

Hükümetimizin aldığı kararların her zaman yanında olduklarını ifade eden Altınay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu "Milli Dayanışma Kampanyasına"  Konya Emlakçılar Odası olarak yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz maddi ve manevi destek veriyoruz. Bugün, hep birlikte Türkiye olduğumuzu gösterme, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür. Konya Emlakçıları olarak bugüne kadar Hükümetimizin aldığı kararların her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.