Milli Güreşçimizin Numunesinde Doping Çıktı!

Milli Güreşçimizin Numunesinde Doping Çıktı!
Serbest Güreş Milli Takımı sporcusu Şamil Erdoğan'ın numunesinde dopinge rastlandı.Şamil Erdoğan, Türkiye'ye bronz madalya kazandıran sporcumuzdur.Şamil Erdoğan bronz madalyayı teslim etmek zorunda kalacak.

erbest Güreş Milli Takımı sporcusu Şamil Erdoğan'ın numunesinde dopinge rastlandı.Şamil Erdoğan, Türkiye'ye bronz madalya kazandıran sporcumuzdur.Şamil Erdoğan bronz madalyayı teslim etmek zorunda kalacak.

ŞAMİL ERDOĞAN'A YAKIŞMADI

Dünya Şampiyonası'nda 97 kiloda bronz madalya kazanan Serbest Güreş Milli Takımı sporcusu Şamil Erdoğan'ın numunesinde dopinge rastlandı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen ve adını ''Şamil Erdoğan'' olarak kayıtlara geçiren 25 yaşındaki güreşçi Türkiye'ye Dünya Şampiyonası'ndan yaklaşık 20 gün önce Rusya Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nden gelmişti ve daha sonra Türkiye'ye bronz madalya kazandırmıştı.

Ancak Şamil Erdoğan alınan ilk numunelerin ardından çıkacak sonuç ile kazandığı bronz madalyayı teslim etmek zorunda kalacak.

Numuler Kazakistan'ın başkenti Almatı'daki labarotuvarda yapılmasının ardında "anabolic steroid stanozolol'' maddesi çıktı.Bunun sonucunda Dünya Şampiyonası'nda 41 puan ile 3. olan Türkiye 8 puanın silinmesi ile 4.sıraya düşecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.